Bind inte upp dig – välj Teletek

Vi skapar långvariga relationer med våra kunder

Cirrux Molnväxel – Business Class Communication

Telefonväxel utan bindningstider eller uppsägningstider

Betala för anknytningarna – växeln ingår gratis

Teleteks molnväxel Cirrux finns på Internet, ni som kund har telefonerna – allt knyts ihop och fungerar automatiskt.

Vår mobila växel är utvecklad för att passa såväl fasta telefoner som marknadens senaste smartphones. Med vår app i mobilen får ni tillgång till en mängd avancerade funktioner och en suverän överblick över växeln.

Du kan använda din mobil som en anknytning i växeln och/eller ansluta en eller flera valfria telefoner så som bordstelefon (IP-telefon), trådlös telefon, videotelefon – eller mjukvarutelefoner i datorer/paddor/mobiler. Med det medföljande webb-gränssnittet kan ni göra de flesta ändringar själva, de övriga hjälper vi till med.

En hand håller i en mobiltelefon

Gratis ändringar utan krångel

Teletek har sedan starten 2008 haft fokus på tekniskt avancerade teletjänster till företagskunder. Vi har inga bindningstider, uppsägningstider eller krångliga avtal som vi tvingar våra kunder att skriva under. Vår molnväxel Cirrux är inget undantag – ni använder de funktioner ni behöver, och bara så länge som ni vill. Vi hjälper till med allt som behövs. Med andra ord fungerar det hos oss som det borde göra hos en teleoperatör, det är inte krångligare än så.

  

Mobil växel i molnet

De flesta av växelns funktioner ingår gratis och ni betalar bara för anknytningarna. Porteringar av telefonnummer och hårdvara har engångskostnader. Vissa tilläggsfunktioner kostar pengar, men ändringar hjälper vi er med utan extra kostnad. Kontakta oss genom formuläret nedan så hör vi av oss inom kort och diskuterar igenom vad som behövs för just er!

  

Övriga tjänster

Teletek har ett stort utbud av tjänster inom tele och Internet. Kontakta oss gärna nedan så hör vi av oss inom kort och informerar om vad vi kan erbjuda!

  

För både företag och privatkunder

Vi har både företagskunder och privatkunder. Ingen kund är för stor eller för liten för oss – vi kan erbjuda tjänster utan bindningstid eller uppsägningstid, till bra pris och med marknadens bästa villkor och kundsupport. Välkommen till Teletek!

Jag är intresserad av växeln, kontakta mig