Bind inte upp dig – välj Teletek

Vi skapar långvariga relationer med våra kunder

Om Teletek

En kvinna på sin dator och en man på sin mobil utomhus

Teletek 5060 AB bildades 2008 med målsättningen att till både företag och privatpersoner samt återförsäljare leverera tjänster inom tele och internet utan varken bindningstid eller uppsägningstid. Detta har gjort oss unika på den svenska marknaden!

Vi är stolta över att inte bara ha marknadens bästa villkor för våra kunder utan också över att ha en riktigt snabb och bra kundservice samt egna tekniska system inom både tele och fibernät. Vi har jobbat med IP-telefoni sedan starten och driftar själva vårt eget IP-telefonisystem i egna fiberhallar. Vi kan leverera det mesta inklusive nummertjänster och kopplingar mellan IP-telefoni och mobiltelefoni.

Vi fokuserar mycket på vår molnbaserade telefonväxel Cirrus som erbjuder anknytningar för både IP-telefoni och mobiltelefoni, med mobilabonnemang från antingen Teletek (i operatören 3:s mobilnät) eller från valfri annan mobiloperatör. Teletek är en Service Provider i både 3:s och Telenors mobilnät och levererar mobiltelefoni och mobilt bredband med egna SIM-kort och egna prisplaner.

Under varumärket Aardnet by Teletek driver vi eget fibernät i Malmö och Trelleborg och vi är också kopplade till ett antal öppna fibernät över hela landet. Vi kan leverera fiber till alla företag och fastigheter i Malmös och Trelleborgs kommuner, och genom samarbeten med andra operatörer når vi ut över hela landet.

Teletek är baserat i Malmö men har kunder över hela landet samt utomlands. Vi samarbetar också med tillverkare, distributörer och återförsäljare av IP-telefoniprodukter som säljer sina produkter med våra abonnemang. Vi är sedan 2012 Sveriges enda teleoperatör som är Certified Partner hos 3CX, företaget bakom mjukvarutelefonväxeln 3CX Phone System. Det innebär att vi är den svenska IP-telefonioperatör som de rekommenderar till de kunder som laddar ner deras telefonväxel.

Teletek är registrerat som operatör hos Kommunikationsmyndigheten PTS.