Bind inte upp dig – välj Teletek

Vi skapar långvariga relationer med våra kunder

Varför bli partner till Teletek?

En leende ung man i mörkblå skjorta

Teletek finns över hela landet - som IP-telefonioperatör, som mobiloperatör och som internetoperatör. Vi levererar molnväxlar, SIP-konton, Callcenter-tjänster, SIP-trunkar och datatjänster av olika slag. Vi har under varumärket Ardnet by Teletek vårt eget fibernät som är anslutet till ett växande antal andra fibernät och vi når både privatkunder, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Ibland används något av våra varumärken, ibland är det våra återförsäljare som säljer våra tjänster i sina egna namn. Det bästa med allt är nämligen – alla våra tjänster är tillgängliga för återförsäljare.

Vi är tillräckligt stora för att ha ett komplett tjänsteutbud (inte bara IP telefoni!) men vi är också tillräckligt små för att du som partner skall känna dig viktig för oss.

Att återförsälja våra tjänster är en helt annan upplevelse än vad som är normalt i branschen. Vi kan ge dig den hjälp och det stöd du behöver snabbt och utan krångel. Vi som jobbar med att stötta dig har hållit på med IT, IP-telefoni och fiber sedan slutet på 1900-talet. Det finns ingen first- eller second-level support som du måste tampas med innan du får prata med någon som faktiskt vet något.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande