Fastighetsägare & BRF

Bredband från Aardnet by Teletek

Aardnet by Teletek är vårt flaggskepp inom fibernät. Sedan våra pionjärdagar 2008 har vi gjort oss kända för att vara banbrytande på marknaden genom att erbjuda telefoni och internet utan krav på bindningstider eller långa uppsägningstider. Detta är en del av vår kärna, att sätta kunden i centrum och erbjuda en tjänst som inte bara är pålitlig, utan också flexibel och anpassningsbar efter våra kunders behov.

Med Aardnet sträcker vi oss ännu längre för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Vårt fibernät är inte bara en infrastruktur, det är en länk till en värld av möjligheter och anslutningar. Vi tror på att skapa en närmare relation till våra användare, och det genomsyrar varje steg vi tar inom fibernätet.

Vår passion för att driva tekniken framåt, kombinerat med vårt starka kundfokus, gör Aardnet till mycket mer än bara en internetanslutning. Det är en symbol för vårt åtagande att erbjuda det bästa för våra kunder och att forma framtiden för kommunikation och anslutning.

Aardnet logo

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande